38 протестиращи и полицаи са обслужени от Спешна помощ

...
  38 протестиращи и полицаи са обслужени от Спешна помощ
Коментари Харесай

30 линейки викани на кървавия пир на олигарсите

  38 протестиращи и служители на реда са обслужени от Спешна помощ до 15:15 ч. Това заяви на брифинг пред публицисти доктор Георги Гелев, шеф на ЦСМП - София, оповестява Българска национална телевизия.

Един човек е настанен във ВМА, 6 в " Пирогов ", 6 в ИСУЛ, 17 души са обслужени на място и не са превозени в друго лечебно заведение. Двама са избягали, а други 6 са арестувани в трите РПУ-та на София - Трето, Първо и Пето.

По-рано денем протестиращите на няколко пъти замеряха полицията с бомбички, камъни, изкъртени жълти павета и други авансово готови предмети. Ранени са над  30 чиновници на Министерство на вътрешните работи, един е наръган с нож.

На видеозаписи на Министерство на вътрешните работи се видя по какъв начин маскирани засипват служителите на реда със плява и по-късно се пробват да я възпламенят.

Социалните мрежи загряха с предизвестия, че се готвят да изгорят живи служители на реда. Въстанието се трансформира в кървясъл гуляй за неговите създатели – олигарсите, измежду които Божков, Василев и Прокопиев, написа Монитор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР